A blogokban leírtak a közreműködő szerzők szubjektív véleményét tükrözik, így nem tekinthetők hivatalos tájékoztatásnak, ajánlásnak, elemzésnek. A blogok szerzői és az Axiom Alapkezelő Zrt. fenntartják a jogot arra, hogy a leírtakat bármikor módosítsák, átírják, tartalmukat töröljék vagy elérhetőségüket korlátozzák.  A blogokban leírtak alapján meghozott befektetési döntésekért – különöse tekintettel a fent leírtakra – a blogok szerzői nem tehetők felelőssé és e döntésből eredő következmények nem érvényesíthetők velük szemben.

A blogokban szereplő információk továbbá nem minősülnek szerződéses ajánlatnak, befektetési tanácsadásnak, illetve nyilvános ajánlattételnek és az Axiom Alapkezelő Zrt. hivatalos véleményének, így az Axiom Alapkezelő Zrt. részéről sem eredményeznek ajánlati kötöttséget. A tartalomban szereplő esetleges hibákért, pontatlanságokért, tévedésekért mind a blogokban közreműködő  szerzői, mind az Axiom Alapkezelő Zrt. felelősségüket kizárják.

 A blogban megjelenített grafikonok, számadatok és képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak, azok pontosságáért és teljességéért sem a .. Zrt., sem a blogokban közreműködő szerzők felelősséget nem vállalnak.

A blogokban leírtak részben vagy egészben kizárólag az Axiom Alapkezelő Zrt. írásbeli hozzájárulásával sokszorosíthatók vagy terjeszthetők egyéb módon.

Hírlevél

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre és értesüljön első kézből a legfrissebb hírekről.

Adatvédelmi Tájékoztatót