Cégtörténet

Az Axiom Befektetési Alapkezelő Zrt. 2016 novemberében alakult meg, és 2017 novemberében kapta meg a Magyar Nemzeti Banktól, mint tőkepiaci felügyeleti szervtől a befektetési alapkezelési tevékenység végzéséhez szükséges engedélyt (H-EN-III-473/2017.), majd 2019. júliusában megszerezte a portfoliókezeléshez szükséges engedélyt is (H-EN-III-249/2019).

ÜGYFELEINKNEK AJÁNLANI TUDJUK:

Alapkezelési tevékenységünkkel igyekszünk tehermentesíteni ügyfeleinket a napi szintű befektetési döntéshozatal alól. Döntéseinket mindig körültekintő elemzői munka előzi meg, előtérbe helyezve az ügyféligényeket és a piacok mozgásait. Munkánk révén befektetőinknek több idejük marad az igazán fontos dolgokra, családjukra és üzleti, szakmai ügyeik intézésére. Mindezt vagyonbiztonsággal és transzparensen működő intézményi keretek között biztosítjuk.

Cégünk komplex szolgáltatásaival a vagyonmegőrzésre és vagyongyarapításra fókuszál. Segítjük ügyfeleinket más pénzügyi lehetőségek kiaknázásában is, amennyiben erre széles körű kapcsolatrendszerünkön keresztül  lehetőség nyílik. Ügyfeleinknek szakmai fórumokon és személyes konzultációk alkalmával is igyekszünk  megtalálni a megfelelő, személyre szabott befektetési formát.

Az Axiom Alapkezelő Zrt. tulajdonosai közel 30 éves üzleti múlttal rendelkeznek. Az üzleti tapasztalatokat részben a reálgazdaságban szerezték, részben a tőkepiacokon.